"TEAM"

Plots! kan de verhalen vertellen dankzij een trouwe groep freelancers die werkzaam zijn binnen verschillende kunstdisciplines. Plots! stelt aan u voor:


 

Wendy van Schaik is de kartrekker van Plots! Theaterprojecten. Samen met haar onmisbare team bezoekt ze verschillende doelgroepen om verhalen te vertellen.
Janneke is in 2005 afgestudeerd als theaterdocent aan ArtEZ. Sinds 2009 werkt ze met veel plezier voor Plots!Theater als acteur/regisseur. Ook is ze werkzaam als hbo-docent, trainingsacteur en geeft ze theaterworkshops- jannekevandermeulen@hotmail.com
Roger Goudsmit studeerde in 1997 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij speelde hierna bij verschillende theatergezelschappen.
Minou Otten is in ’85 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten afdeling theater. Speelt met veel plezier bij Plots! naast haar werk als theaterdocent in Beilen en Wijster met zowel kinderen als volwassenen. Meer informatie: www.hetgebint.nl
Gertien Vloedgraven is vanaf 2010 betrokken bij Plots! Theater. Zij is een trouwe speler in de voorstelling Stop!Licht! Naast haar werk bij Plots! heeft ze veel ervaring in het Shakespeare theater opgedaan.
Lars Dekker is sinds 2013 technicus bij Plots! In 2014 richtte hij LD Services op en is hij technicus bij grote voorstellingen en evenementen.
Frannie geeft vanuit haar bedrijfje Via Via op kleine schaal theaterlessen voor Plots! en werkt ze mee aan producties. Naast de theateractiviteiten geeft Frannie ook stilte-, aandachts en meditatietraining voor verschillende doelgroepen www.via-viavia.nl
Harm van Schaik is sinds 2014 werkzaam bij Plots! met zijn zandkunst. Als grafisch vormgever en illustrator is hij altijd bezig met beelden en compositie. Harm is naast de zandkunst werkzaam als webdesigner bij x-interactive.