"In Woorden, in Beweging, in Zand; ik vertel je, ik neem je mee op reis in een verhaal."

Op dit moment bieden o.a. wij de volgende voorstellingen, maar er is meer! 


stoplicht

Stoplicht!

Een educatieve, humoristische theatervoorstelling voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. In het toneelstuk wordt op een speelse wijze de functie van het verkeerslicht uitgelegd. D.m.v. pakkende dialogen, beweging en muziek wordt het jonge publiek meegenomen in de wereld van een stoplicht. Deze voorstelling biedt ruimte voor interactie met de kinderen, zowel voor, tijdens, als na de voorstelling.

Meer informatie
Ik zie ik zie wat jij niet zag

Ik zie, ik zie wat jij
niet zag

Een theatraal verkeers-educatieproject voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs. ‘Ik zie, ik zie wat jij niet zag’ is een enerverende en energieke theatervoorstelling: dialogen en monologen afgewisseld met muziek, beweging, dans en verschillende scènes die de thematiek behandelen. In deze interactieve theatervoorstelling vertellen we verschillende verkeersverhalen, waarbij het gedrag van jongeren in het verkeer centraal staat en theatraal onder de aandacht wordt gebracht. We dagen de leerlingen uit zelf op zoek te gaan naar hun eigen verkeersverhaal, om ze van daaruit te bepalen bij hun eigen gedrag in het verkeer.
Meer informatie
affiche

Mij, Mezelf & Ik

Een jeugdtheatervoorstelling voor kinderen in de basisschoolleeftijd over de zoektocht naar je eigen ik. Wat blijft erover als je niet meer weet wie je bent? En met welke ogen kijk je dan naar je spiegelbeeld? ‘Mij, Mezelf & Ik’ gaat over het doorbreken van je dagelijkse routine...Roodkapje in een heel ander jasje!
Meer informatie